border

Waterproof

Je hoort en leest het steeds vaker.. ons klimaat is veranderd en de weersverschillen worden steeds groter.. waarbij na lange periodes van droogte extreme hoeveelheden regenwater onze tuinen teisteren.

De waterschappen die verantwoordelijk zijn voor de riolering en waterstanden in sloten en vaarten kunnen die extreme hoeveelheden water niet aan en hopen dat de tuinbezitter zoveel mogelijk van het vallende water in eigen tuin opvangt of in ieder geval zolang mogelijk vasthoudt. De oplossing zit voor ons in de tuininrichting op basis van de tuingelukvoorwaarde. Immers daarbij zou een tuin maximaal voor 1/3 deel verhard mogen worden.. het 2/3 deel groene deel vangt het water op en geeft dat langzaam af aan sloten en vaarten. Met voldoende beplanting is je tuin dus ook al grotendeels waterproof!

We komen graag bij je langs om te bezien hoe ook jouw tuin het predicaat ‘waterproof’ mag gaan dragen. Door de juiste portie bomen en struiken haal je trouwens ook nog eens een berg fijnstof uit de lucht.

Succesvol gekopieerd

Contact opnemen?

Voer hieronder uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk bellen om uw vragen te beantwoorden of een afspraak te maken.

leaf-4