border

Uiterlijk vertoon

In Duitsland is er van alles te doen over de voortuin. Gemeentes, architecten, kwekers en hoveniers spannen zich in om de veelal met grind en stenen verharde voortuinen te veranderen in groene voorportalen.
We zouden in Nederland misschien wel hetzelfde moeten doen, want ook ons uiterlijk vertoon bij de voordeur ziet er vaak te massief uit.

Wij proberen bij het ontwerp van de achtertuin, de voortuin vaak al mee te nemen. Vooral de integratie van de oprit met de rest van het voorterrein daagt ons uit. Maar daarmee bereiken we natuurlijk nog lang niet iedereen. We hebben al eens overwogen een bij elke besteende voortuin gratis stekrozen te gaan aanplanten in de hoop een groenvonkje te doen overslaan. Wie weet komt het er ook nog een echt van. Vooralsnog proberen we ons steentje (een beetje een raar woord in dit verband) bij te dragen door inspirerende voortuinen aan te leggen en te laten zien. Elsevier’s weekblad heeft al laten zien dat alleen al het plaatsen van een bankje tegen de voorgevel in combinatie met een paar leuke potten het sociale gevoel in de wijk met sprongen doen verbeteren.

Wij durven zeggen dat een moment in jouw voortuin op een mooie dag je zodanig doet genieten dat het na jaren nog altijd weet.. en niet meer vergeet.

Succesvol gekopieerd

Contact opnemen?

Voer hieronder uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk bellen om uw vragen te beantwoorden of een afspraak te maken.

leaf-4