border

Uit de pas planten..

We zijn allemaal op zoek naar de meest ideale tuinomgeving en eigenlijk ook het meest mooie leven. Het uit de pas lopen zorgt daarbij voor nieuwe impulsen en nog onbekende belevenissen.

Als Appeltern Tuinexperts helpen we graag bij die zoektocht en delen we graag onze kennis en ervaring.

We hebben tientallen foefjes voor alledaagse problemen en wensen.. Hoe maak je een ondiepe tuin dieper en een smalle tuin breder? We werken dan graag met hoogteverschillen. Zodra je kijklijn te maken krijgt met een opwaartse beweging (een muurtje of haagblok) lijkt je tuin optisch groter, breder en dieper te worden. Bij een gesloten heesterborder of bosrand is het handig om één of meerdere heesters of bomen wat verder naar voor, los van de gesloten rand, te plaatsen.

De losse boom of heester zorgt ervoor dat de gesloten rand verder weg lijkt te staan. Dat maakt de tuin niet alleen groter, maar ook spannender. Als je op zoek bent naar meer ruimte voor jezelf en je tuin, helpen we je graag.

Succesvol gekopieerd

Contact opnemen?

Voer hieronder uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk bellen om uw vragen te beantwoorden of een afspraak te maken.

leaf-4