border

Stel dat je terras voelt als een parkeerterrein

Ja wat doe je dan? Het is te makkelijk om te zeggen dat je het nooit zover had moeten laten komen. Alhoewel daarin wel een kern van waarheid in zit. Maar laten we die fase overslaan en gelijk overgaan tot het al liggende parkeerterrein.. oja, terras.

Veel grondbezitters hebben overigens niet een terras dat voelt als een parkeerterrein, maar een hele tuin die voelt als een plein voor opslag of festiviteiten.

Het probleem is in beide gevallen hetzelfde.. simpel teveel tegels en stenen en te weinig bloemen en planten. De probleemhouders weten overigens meestal wel ook hoe het op te lossen. Op de eerste de beste vrije zaterdag rijden ze naar de bouwmarkt of groencentrum en kopen daar een vracht planten en potten om het terras wat gezelliger te maken. Gelukkig.. hun natuurlijke behoefte en voorliefde voor groen is nog niet verdwenen.

Voor ons als Appeltern Tuinexperts is het dan ook relatief makkelijk om het parkeerterrein en plein om te toveren naar een groene terrasbeleving.

Tegeltje eruit, plantje erin.. dat is al goed voor het milieu, maar deze keer dus louter en alleen om het buitengevoel te bevorderen.

We bagatelliseren het probleem wellicht een beetje, want er moet zeker nog wat meer gebeuren dan de wisseltruc alleen. Ook vormtechnisch bijvoorbeeld, maar na wat schetsjes en overleg aan de tekentafel pakken we metamorfose betrekkelijk eenvoudig aan.

Succesvol gekopieerd

Contact opnemen?

Voer hieronder uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk bellen om uw vragen te beantwoorden of een afspraak te maken.

leaf-4