border

Rododendron Therapie

Rododendrons zijn ideale groenblijvende struiken. Als je ze aanplant in een wolkvorm als achtergrond of afscheiding van je tuin, sla je een aantal vliegen in één klap.

De altijd groene plantstrook groeit heerlijk dicht zodat er geen onkruid groeit. Het groen zorgt voor een mooie achtergrond voor bloemborders en alle andere fraaie tuinelementen. Met een paar extra ingrepen kunnen rhodo’s op elke grondsoort groeien. De Rhodo’s bloeien natuurlijk zelf ook nog een periode heel explosief en je hebt er nauwelijks werk aan. Althans, als je het eens in de 2 à 3 jaar snoeien niet mee rekent. De Rhododendroswolken moeten natuurlijk niet te hoog worden en misschien ook niet te breed. Veel tuiniers vinden die snoeiklus heerlijk om te doen. Gewoon met de snoeischaar buiten langs en ook middenin lopend door de wolken. Je snoeit bijna nonchalant om je heen, heerlijk om te doen. Geen enkele therapie geeft je zo’n goed gevoel.

Succesvol gekopieerd

Contact opnemen?

Voer hieronder uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk bellen om uw vragen te beantwoorden of een afspraak te maken.

leaf-4