border

Over dikke en dunne hagen

Bij een haag wordt al snel gedacht aan een heleboel werk op momenten dat er geen tijd voor is. Los van het feit het werk in de praktijk vaak wel meevalt en we liever zouden zien dat iedereen juist denkt aan het levendige, groene karakter van de tuinafscheiding is het toch vooral een keuzekwestie.

De hoeveelheid werk heb je zelf in de hand. Dan bedoelen we niet alleen de soort die er voor zorgt dat er meer keer, één keer, of een jaar helemaal niet geknipt hoeft te worden. Ook je onderhoudsritme en de haagmaten spelen een rol. Als je de haag in het begin steeds maar laat groeien, zowel in de dikte als in de hoogte, moet je later ook veel oppervlakte knippen.

Hagen kunnen in de praktijk gewoon veel dunner en lager blijven dan ze vaak zijn. Om een beetje te helpen, kunnen we ook nog groei remmende maatregelen nemen of eventueel ’s winters de zomerse knipklus al gaan klaren.

Succesvol gekopieerd

Contact opnemen?

Voer hieronder uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk bellen om uw vragen te beantwoorden of een afspraak te maken.

leaf-4