border

Ontwerpen is besparen!

Veel toekomstige tuiniers hikken aan tegen de kosten van een tuinontwerp. Natuurlijk, een ontwerp kost geld.. geld waar je misschien ook leuke planten of materialen voor zou kunnen kopen. Maar bedenk, een passend ontwerp (dit is onze ervaring) brengt meer geld op dan het kost!

Met onze knowhow en zichzelf innoverende creativiteit zijn we in staat goedkope oplossingen te bedenken voor dure constructies, we hergebruiken zaken in plaats van ze duur af te voeren en misschien wel het meest belangrijk: we zorgen voor het goede tuingevoel. Uw Tuingeluk is feitelijk immers onbetaalbaar.. Te vaak brengt een tuin zonder dooracht plan niet wat men er vooraf van verwachtte.. zo’n aanleg is natuurlijk aan alle geld te duur.

Hoe dan ook, tuinontwerpen is een vak. Je ontvangt immers een persoonlijk ‘kunstwerkje’, een plan op maat! Niet vreemd toch dat daar een bepaalde waarde aan wordt toegekend. En denk niet dat je beter af bent bij hoveniers die het ontwerp gratis geven als ze je tuin mogen aanleggen. De ontwerpuren worden heus ook bij hen doorberekend.

Succesvol gekopieerd

Contact opnemen?

Voer hieronder uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk bellen om uw vragen te beantwoorden of een afspraak te maken.

leaf-4