border

Less is more, zolang het niet te weinig wordt!

Het is inderdaad zo dat sommige tuiniers zich te buiten gaan aan van alles en nog wat met een uiteindelijk resultaat waar niemand nog vrolijk van wordt, maar het omgekeerde gebeurt evengoed. De kilte van te sobere terrassen en saaie vormen van hagen en strakke gazons die totaal geen gezelligheid uitstralen.

Het is de kunst om zoveel mogelijk tuinwensen te vertalen zonder dat het uit de hand loopt. Een gemiddelde tuin kan bijvoorbeeld niet meerdere bomen of solitair planten hebben, omdat ie daarvoor simpelweg te klein is.

Meerdere terrassen is geen probleem, maar dan niet ook nog in verschillende materialen. Ook het kleurgebruik is bepalend; het kan zo bont worden dat je er gillend wegrent, maar als je het kleurrijk maakt op een ingetogen wijze, word je er juist heel vrolijk van.

Appeltern Tuinexperts zijn voorstander van het vertalen van zoveel mogelijk tuinwensen op een verantwoorde manier. Het moet immers vooral jouw tuin worden. Soms past daarbij de eenvoud, soms juist de uitbundigheid.. We hebben ervaren hoe en wat je het best kunt combineren, maar ook wat je beter kunt laten.. We zoeken in elke tuin het evenwicht tussen wens en werkelijkheid.

Succesvol gekopieerd

Contact opnemen?

Voer hieronder uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk bellen om uw vragen te beantwoorden of een afspraak te maken.

leaf-4