border

Kwaliteit kost geld

Het klinkt enigszins tegenstrijdig.. hoezo zouden goedkope zaken geen kwaliteit hebben!? Het is immers het tijdperk dat we massaal de Action’s en andere af gaan om voor een paar tientjes een winkelwagen vol te laden. Feitelijk is dat niet wat we bedoelen.. dat is een vorm van koopbeleving waar we hooguit bedenkingen bij kunnen hebben in het kader van de duurzaamheid. Waar we als Appeltern Tuinexperts graag aandacht voor vragen is de kwaliteit van constructies en materialen in de tuin.

Het is zo jammer dat tuinplezier te kort duurt omdat gebruik gemaakt is van waaibomenhout, landbouwplastic en krakkemikkig meubilair. Tuinconstructies behoeven de nodige aandacht omdat ze gewoon lang mee moeten gaan en omdat je buiten te maken hebt met weersinvloeden, bodemgrillen en onstuimige wortelgroei van bomen en struiken.

Een tuin is ook aanlegbaar voor een heel bescheiden budget, daar gaat het niet om. Maar als je langer wilt genieten van een tuinafscheiding of designvijver met waterval, moeten de ingrediënten en aanlegmethodieken wel navenant zijn.. Het gaat er nooit over dat er zoveel mogelijk geld uitgegeven wordt.. integendeel. Wat we wel belangrijk vinden, is dat er een prima balans is tussen de prijs en geleverde kwaliteit.

Succesvol gekopieerd

Contact opnemen?

Voer hieronder uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk bellen om uw vragen te beantwoorden of een afspraak te maken.

leaf-4