border

Koud op elkaar

De beplanting in een tuin is misschien wel het allerbelangrijkst, maar juist de combinatie met aantrekkelijke paden en terrassen maken de tuinbeleving compleet.

Wij zijn geen voorstander van teveel bestrating en hanteren bij alles de stelregel dat maximaal 1/3 deel van de tuin verhard zou mogen zijn. Maar juist om dat de verharde elementen zo belangrijk zijn voor het goede tuingevoel schrijven we per saldo wel stijlvolle en vooral ook eerlijke materialen voor.

Het is een beetje als vloerbedekking in huis.. een weloverwogen keuze zorgt voor jarenlang woonplezier. We combineren graag meer soorten stenen en tegels met elkaar. Baksteen en natuursteen doen het bijvoorbeeld geweldig samen. In het ontwerp gaan we ervan uit dat paden en terrassen nooit koud op elkaar gelegd worden!

De paden schieten bij ons altijd een stukje door in het terras en met een kantsteen om een tegelterras zetten we de puntjes op de i.

Succesvol gekopieerd

Contact opnemen?

Voer hieronder uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk bellen om uw vragen te beantwoorden of een afspraak te maken.

leaf-4