border

Kom naar de tuinstartersdagen

Voorkomen is beter dan genezen en een goed begin is het halve werk. Het zijn uitspraken die iedereen kent, maar helaas niet altijd in de praktijk brengt. Voor mensen die hun eerste tuin krijgen of aan een nieuwe tuin beginnen, geldt dit helaas nog meer dan gemiddeld.

Wij van de Appeltern Tuinexperts vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen gelukkig worden in en met hun eigen tuin. Voor iedereen die nog niet weer hoe dat te gaan aanpakken, hebben we samen met De Tuinen van Appeltern de Tuinstartersdagen bedacht. De directeur van De Tuinen van Appeltern neemt je een halve dag bij de hand om u zoveel mogelijk te leren en te laten zien in de praktijk. Het gaan dan met name om tientallen fouten die je niet zou moeten maken en heel veel tips en trucs waarmee je de voor jouw ideale tuin tegemoet zou kunnen gaan zien.

Als je na de tuinstartersdagen met ons zou willen praten over een ontwerp of aanlegplan, vinden we dat natuurlijk prima, maar ook zonder dat vooruitzicht staat jouw Tuingeluk bij ons voorop. De eerstvolgende tuinstatersdagen in De Tuinen van Appeltern staan op de kalender

Succesvol gekopieerd

Contact opnemen?

Voer hieronder uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk bellen om uw vragen te beantwoorden of een afspraak te maken.

leaf-4