border

Groene room divider

Een room divider is heel populair in de woonwereld. Steeds meer woonkamers worden spannender, je maakt met een verplaatsbaar wandje soms zelfs meerdere ruimtes in hetzelfde vertrek. In De tuinen kenden we net als in huis al de kamers.. waarbij een grotere tuin met hagen en pergola’s verdeeld wordt in meerdere kleinere ruimtes. Vaak krijgen die kamers ook een andere functie, zoals groentetuin, fruittuin, vijvertuin of rozentuin.

Met de room divider van binnen is er ook voor buiten een nieuw element gekomen. Misschien wat minder flexibel en verrijdbaar, maar verder wel met dezelfde functies.. meer spanning en meer gezellige, kleinere ruimtes. Haagblokken lenen zich prima als roomdivider, maar een drietal plantenbakken op een rijtje doen hetzelfde. We hebben ook al hagen in verrijdbare bloembakken gezien en wat denk je van een begroeid betongaasscherm dat aan een pergola hangt!?

Bedenk nog even dat de eigentijdse ‘groen’ divider niet louter voor grote tuinen bedoeld is. Het is juist een instrument om kleinere tuinen groter en spannender te maken. Als Appeltern Tuinexperts komen we graag bij je langs om te bezien hoe ook in jouw tuin meer architectionele voordelen te behalen zijn.

Succesvol gekopieerd

Contact opnemen?

Voer hieronder uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk bellen om uw vragen te beantwoorden of een afspraak te maken.

leaf-4