border

Gratis schetsadvies in De Tuinen van Appeltern!

Slechts 2 keer per jaar organiseren we samen met alle Appeltern Tuinexperts en ontwerpers de schetsadviesdagen in De Tuinen van Appeltern. Voor iedereen die een stukje op weg geholpen wilt worden bij hun ideeën voor de tuin maken we dan gratis schetsen en geven we adviezen. Als je foto’s, tekeningen van het perceel en maten mee brengt, kunnen we vaak ter plekke al een aardige stap in de richting zetten. Een compleet tuinontwerp mag je helaas niet verlangen, dat zou in het tuinadviesuurtje ook niet mogelijk zijn.. maar 1 op 1 al pratend en schetsend, komen we vaak al wel tot een aardig beeld van mogelijkheden waar je zelf waarschijnlijk niet aan gedacht zou hebben.

Het leuke van de tuinadviesdagen is dat je ook gelijk in de praktijk de nodige tuinideeën voorbij kunt zien komen. Het park in Appeltern telt meer dan 200 concrete voorbeeldtuinen om je te inspireren.

Het schetsadvies is gratis maar je moet wel een entreekaartje kopen voor De Tuinen van Appeltern waarbij je meteen de afspraak met de ontwerpers in je buurt kunt vaststellen! De schetsadviesdagen staan gepland in het voor- en najaar, bekijk hiervoor onze kalender.

Succesvol gekopieerd

Contact opnemen?

Voer hieronder uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk bellen om uw vragen te beantwoorden of een afspraak te maken.

leaf-4