border

Geraniums, daar kun je ook voor gaan zitten!

Met de geraniums in het gezegde bedoelen ze overigens geen tuingeraniums, maar de éénjarige pelargoniums, ze zijn nog altijd massaal in bloembakken en op vensterbanken te zien. We hebben overigens gelukkig het gevoel dat steeds minder mensen achter de geraniums gaan zitten, omdat we met z’n allen steeds vitaler worden.

Het is allemaal veranderd. Iedereen dacht 20 jaar geleden nog dat door het ouder worden van onze natie men massaal op oudere leeftijd zou gaan tuinieren. Het is helemaal niet uitgekomen. De oudere tuinier is zo actief, dat hij of zij juist zo min mogelijk aan tuin gebonden wil zijn. Hoe groter de flexibiliteit, des te liever. Gelukkig zijn er allerlei manieren om het tuinonderhoud te beperken. Wij als Appeltern Tuinexperts hebben ons er zelfs in gespecialiseerd.

Nu we het toch over geraniums hebben, voor iedereen die een makkelijke groeier en bloeier wil. De Geranium ‘Rozanne’ bloeit van juni tot november onafgebroken en zonder problemen. Naast de Geraniums zijn er tientallen andere gemakkelijke planten waar je qua onderhoud niet voor thuis hoeft te blijven.

Succesvol gekopieerd

Contact opnemen?

Voer hieronder uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk bellen om uw vragen te beantwoorden of een afspraak te maken.

leaf-4