border

Geen lange levertijden

Een beetje lastig in de tuinwereld is de onderlinge vergelijkbaarheid. Zonder de bouwwereld te kort te willen doen, kun je daar de prijzen van kozijnen of een stukadoor nog redelijk met elkaar vergelijken. In de tuinwereld kun je dat pas als je ook echt een prijsopgaaf vraagt aan meerdere partijen voor hetzelfde tuinontwerp. En dan nog moet je goed opletten op zaken als dikte van de zandbaan, het materiaalgebruik, of de stenen wel opgesloten zitten, of de storende grondlaag wel gebroken wordt, of de planten wel dezelfde maat hebben enz. enz.

Elke tuinier kiest zijn eigen partner bij zijn tuin. Helaas soms ook zonder de kwaliteit van die partner te kennen. Wat we zouden willen bepleiten, is een zoektocht naar de juiste klik, naar het goede gevoel. Kom maar gerust naar ons werk kijken, we geven graag een aantal tuinen waar je langs mag gaan. En als het vertrouwen en gevoel dan oké zijn.. heb dan liever een paar weekjes geduld voor dat je wellicht eerder, maar niet op het gewenste niveau geholpen wordt. De tuinaanleg is gelukkig een jaarrond verhaal. Geen enkel moment per jaar, hooguit extreme vorst of tijdelijk overvloedige regenval, kunnen roet in het eten gooien.. met een kans dat de planning vertraging op loopt. In tegenstelling tot de bouwwereld zitten er op tuinproducten en planten gelukkig nauwelijks levertijden.

Succesvol gekopieerd

Contact opnemen?

Voer hieronder uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk bellen om uw vragen te beantwoorden of een afspraak te maken.

leaf-4