border

Een tuin hoeft niet duur te zijn

Om maar meteen duidelijk te zijn, een tuin is net zo duur als je die zelf maakt! Er zijn eigenlijk maar drie echt noodzakelijke elementen.. dat is de vrijheid, de beplanting en een plek om te zitten.

Voor de tuinafscheiding kunnen kostbare tuinmuren gebouwd worden, maar bijvoorbeeld ook een wilgenteenconstructie van gratis gesnoeid wilgenteenhout. De paden en terrassen kunnen worden uitgevoerd in exclusief Belgisch hardsteen, maar ook in het bijzonder goedkope, maar daarom niet minder smaakvolle, grind. Qua beplanting zou je kunnen beginnen met een bloemrijk wild mengsel en tussentijds zelf gaan stekken of vaste planten in tuinen van buren of bekenden gaan splitsen. Vaste planten moeten immers naar verloop van tijd verjongd worden.

De buurman zal het niet erg vinden dat dat jij dat scheur- en splitswerk voor hem doet. Eigenlijk is het best ook een leuke uitdaging om te zien hoe je een zo budgetneutraal mogelijke tuin zou kunnen aanleggen. Uiteraard willen we je daar graag bij helpen!

Succesvol gekopieerd

Contact opnemen?

Voer hieronder uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk bellen om uw vragen te beantwoorden of een afspraak te maken.

leaf-4