border

Een slingerpad

We hoorden cabaretière Lenette van Dongen er nog vol overgave over vertellen. Het slingerpad in haar tuin waar ze al jaren naar verlangd had en nu eindelijk werkelijkheid werd omdat ze naar het platteland was verhuisd. We lazen het ook in Elsevier weekblad. De provincie als woonplek is weer populairder aan het worden. Meer mensen lijken te verlangen naar buiten, naar meer ruimte, naar een tuin met een slingerpad.

Een beetje vreemd is het dat die paden nog maar zelden worden aangelegd. Persoonlijk zijn wij er ook wel van gecharmeerd, maar de hedendaagse tuinier houdt meer van strak en recht. De slingerpaden is meer iets voor bostuinen en ouderwetse wandelaars.. zo wordt er gedacht..

Ieder zijn smaak, daarover geen discussie, maar laat je niets wijsmaken over wat ‘in’ of ‘uit’ zou zijn in de tuinwereld. Wij vinden jouw eigen tuingevoel het allerbelangrijkst. Hoezo mag iemand met een huiskamer volledig antiek en authentiek inrichten en zou jij je voor de tuin moeten houden aan de regels van Rob, Lodewijk of de tuincentra. Een slingerpad is gewoon heel leuk en past ook altijd, zolang je maar niet precies kunt zien waar de volgende bocht je heen leidt. Uiteraard zijn wij als Appeltern Tuinexperts ook in staat om rechte paden heel boeiend te maken.

Succesvol gekopieerd

Contact opnemen?

Voer hieronder uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk bellen om uw vragen te beantwoorden of een afspraak te maken.

leaf-4