border

Een moodboard van je dromen

Het is zo makkelijk tegenwoordig, er zijn geen grenzen voor je dromen en om ze te verbeelden staat internet tot je beschikking.

Plantjes zeggen vaak meer dan woorden en omdat ze werken, wordt je droom ook alvast een beetje werkelijkheid.
De kunst is natuurlijk wel om die werkelijkheid in praktijk te gaan brengen..

Door onze verbondenheid aan De Tuinen van Appeltern, Nederlands enige echte inspiratiepark, zijn we als Appeltern Tuinexperts wel gewend om mensen te helpen met hun moodboards. Heel veel is er mogelijk, vooral als er slimme combinaties gemaakt worden en vervolgens in de juiste proporties worden doorgevoerd..

We onderschatten niemands creativiteit en kennis, maar durven te zeggen dat het ontwerpen van tuinen een serieuze zaak is. Door de jaren heen hebben we geleerd welke vormen en combinaties het best bevallen en betaalbaar zijn. We (h)erkennen de problemen van ‘te klein’, ‘te weinig privacy’ en ‘teveel werk’. Dagelijks bieden we oplossingen op kleine en grote schaal. Ook als je het merendeel van jouw droom zelf wilt realiseren, helpen we je graag. En als je op zoek bent naar beeld voor in moodboard, moet je eens naar onze tuinvoorbeelden kijken. Tientallen creatieve tuinen dienen als voorbeeld!

Succesvol gekopieerd

Contact opnemen?

Voer hieronder uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk bellen om uw vragen te beantwoorden of een afspraak te maken.

leaf-4