border

Een boom die het overal doet

Je hoopt dan maar dat de verkoper je de juiste adviezen mee geeft. ‘Planten die het overal doen’ of ‘bomen die geschikt zijn voor elke tuin’ daar zou je op voorhand een beetje voorzichtig mee moeten zijn. De verhalen worden immers vooral verteld om te verkopen en over te gaan naar de volgende wachtende in de rij. Gelukkig zit er niet overal kaf tussen het koren en zijn er genoeg groencentra waar je gedegen advies krijgt en bovendien kun je jezelf vooraf op internet volledig inlezen. Als Appeltern Tuinexperts proberen we de verhalen juist niet mooier te maken dan ze zijn. Een haag moet heus geknipt worden, de meeste bomen kunnen gewoon niet in een gemiddelde achtertuin en veel vaste planten woekeren zodanig dat je ze na een paar jaar moet oprooien om ze een stukje kleiner te maken. We maken er een sport van om een zo zorgeloos mogelijk tuin te bedenken en in te richten. We proberen tenminste 10 jaar vooruit te kijken, maar met de keuzes van bomen en struiken liefst nog wel langer..

Het mooie bij alles is dat ons plantenrijk zo groot is dat er bij elke probleemplant eenvoudig een makkelijk alternatief gekozen kan worden.

Overigens vinden we het ook leuk om te kijken wat we kunnen doen aan bijsturing als er bij jou een vroeger gekozen boom of struik onverhoopt moeilijk gaat doen!

Succesvol gekopieerd

Contact opnemen?

Voer hieronder uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk bellen om uw vragen te beantwoorden of een afspraak te maken.

leaf-4