border

Doe jezelf een tuincadeau!

Je hebt het vast al wel eens gelezen op een tasje van een modewinkel of een internetbestelling. EN TOEN DACHT IK; ‘wacht eens even, ik kan mezelf ook een cadeautje geven.’ Een manier om die laatste aankoophobbel weg te nemen of gewoon een hint om ook eens aardig voor jezelf te zijn.

Met dat laatste zijn we het van harte eens.. ook al onderhoud je de tuin met liefde en is het puur ontspanning waar je niets voor terugvraagt, dan nog vinden we dat een prestatie waarvoor je best ook eens persoonlijk beloond mag worden.

Doe jezelf een tuincadeau! Een voorgeplante pot voor op de terrastafel, een paar heerlijke kussens voor het bankje achterin of een kingsize klimplant die prachtig geurt en kleurt. Het is met zo’n tuincadeautje hetzelfde als met een genietmoment tijdens al je werk. Gewoon even een kop koffie of glaasje wijn in het zonnetje tegen de muur waar je even uit de wind zit. Het maakt het werken en leven zoveel leuker.

Een leuke plant blijft natuurlijk het langst! Elke keer als je in je tuin geniet of bezig bent, word je herinnerd aan de aankoop en je eigen prestatie.

Succesvol gekopieerd

Contact opnemen?

Voer hieronder uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk bellen om uw vragen te beantwoorden of een afspraak te maken.

leaf-4