border

De voorliefde van het konijn

Het lijkt een beetje een open deur.. we weten immers wel hoe het met de liefde van konijnen is, maar daar gaan we het nu niet over hebben.. behalve dan misschien dat de door konijnen bedreven liefde voor een behoorlijk nageslacht zorgt dat uitbundig door onze tuinen huppelt.

Wat voor jou misschien van belang is, heeft meer te maken met welke planten de konijnen het liefst lusten. Je zou het misschien niet verwachten, maar ze hebben zeker hun voorkeur voor bepaalde gewassen. We hebben ontdekt dat zelfs de potgrondsoort nog een rol speelt bij het al dan niet opgraven van recent geplante vaste planten.

Wat we nog niet weten en het best in jouw tuin zouden kunnen vaststellen, is welke plantensoort boven aan hun lijst staat zodra de meest favoriete soorten niet (meer) voorradig zijn. Er zijn los van gerichte plantkeuzes ook andere maatregelen om een konijnenplaag tegen te gaan.

Succesvol gekopieerd

Contact opnemen?

Voer hieronder uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk bellen om uw vragen te beantwoorden of een afspraak te maken.

leaf-4