border

Container ellende

Voorlopig komt er nog geen einde aan de containerproblematiek.. steeds meer afval wordt gescheiden in ook steeds meer containers.

In een doorsnee woonwijk nemen de containers al een fors deel van het tuinoppervlak in beslag. Los van de verloren tuinruimte is ook de uitstraling van de containers niet erg aansprekend en al helemaal niet in een bloeiende tuinomgeving.

We hebben in de loop der jaren inmiddels wel wat aardige constructieve oplossingen bedacht om de containers aan het oog te onttrekken. Door te werken met begroeide gaasschermen verliezen we bovendien weinig ruimte. Belangrijk is nog de situering van het container compartiment.

Door slimme vormgeving is de in- en uitrol praktisch en gemakkelijk. Het levende omhulsel van de stalling kan zelfs toegevoegde waarde hebben voor de uitstraling en dieptewerking van de tuin. Het wandje is bijvoorbeeld ook een prima achtergrond voor een leuk kunstwerk of ornament.

Succesvol gekopieerd

Contact opnemen?

Voer hieronder uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk bellen om uw vragen te beantwoorden of een afspraak te maken.

leaf-4