border

Bouwen op maat

Een goede tuin begint met een tuinontwerp. Een wel overdachte creatie waarbij alle wensen en ideeën zijn ingepast. De gebouwen worden daarbij helaas te vaak vergeten of beter gezegd: niet mee ontworpen. Veel tuinbezitters schaffen als tuinhuis of overkapping eerst een kant-en-klaar model aan en gaan daarna pas hun tuin ontwerpen. Wij als Appeltern Tuinexperts vinden dit het paard achter de wagen spannen. Hoe wil je nu een spannende tuin gaan maken als het totale beeld vooraf bepaald wordt door een tiroler tuinhuis met geraniumbakjes onder de ramen.

Alhoewel zo´n tuinhuis natuurlijk ook wel precies kan zijn wat je zou willen. Toch zouden wij het liefst het te bouwen object vooraf betrekken bij het ontwerp. Juist door de gewenste opberg- of verblijfscapaciteit vooraf mee te nemen in de tekeningen, wordt de tuin één geheel waarin iedereen zich kan vinden. Als het ontwerp naar je zin is, kun je het bouwwerk altijd en overal door een tuinhuizenbouwer op maat laten maken. Je kunt het ook gewoon de Appeltern Tuinexperts laten doen. Wij vinden het fantastisch om bouwwerken in tuinen te realiseren, al helemaal als we daar de rest van de tuin bij mogen betrekken.

Succesvol gekopieerd

Contact opnemen?

Voer hieronder uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk bellen om uw vragen te beantwoorden of een afspraak te maken.

leaf-4