border

Beter af met bamboe

Over bamboe gaan de wildste verhalen en eerlijk gezegd.. het kan er ook behoorlijk wild aan toegaan met bamboes. Als je soorten kiest die verwilderen, kunnen de wortels zomaar twee terrassen verder bij de buren omhoog komen. De schade die daar wordt aangericht (dat heeft de rijdende rechter beslist) is voor de eigenaar van de bamboe.

Maar laten we het positief houden.. met bamboe ben je best goed af. Het is een snelle groeier, het is een sierlijke plant met veel uitstraling en je zit snel lekker vrij. Als je kiest voor de Fargesia soorten hoef je niet bang te zijn voor uitgroei naar buurtpercelen en als je werkt met wortel beschermfolies al helemaal niet meer.

Bamboes zijn hele makkelijke planten.. ze doen het bijna overal, zolang er maar sprake is van een goede afwatering. Kinderen spelen graag in een zelfgemaakt bamboebosje en dat beetje blad wat valt, is altijd weer snel opgeruimd.

Succesvol gekopieerd

Contact opnemen?

Voer hieronder uw telefoonnummer in en wij zullen zo spoedig mogelijk bellen om uw vragen te beantwoorden of een afspraak te maken.

leaf-4